Hirdetés

Mortal Kombat Komplete Edition - válasz a PC-s imákra

|

Talán egy paraszthajszálnyit késett ugyan, de végre itt van a Mortal Kombat Komplete Edition PC-re és vele együtt egy launch trailer is.

Hirdetés

A Mortal Kombat legújabb részében a szerencsés konzolos játéktársadalom már hosszú évek óta veri egymást púposra, amíg szegény PC-sek a pálya szélén csücsülve csinálják a matekházit. Ennek most vége.

A Mortal Kombat 2011-es változata átütő siker volt, a legendás sorozat végre visszatért a gyökereihez és a belerakott új megoldásokkal sem rontotta el a tradicionális MK-élményt. A High Voltage Software attól félve, hogy a PC-s játékosok a billentyűzeteikkel bontják le a stúdió épületét elkészítették a Mortal Kombat Komplete Edition PC-s változatát, amit már le is tölthettek a Steamről. Egyelőre csak digitális formában érhető el a játék, de a dobozosra sem kell olyan sokat várni, az ígéretek szerint már augusztus elején a boltok polcaira kerül.

 

A hangulat fokozása érdekében a Warner egy új Mortal Kombat Komplete Edition trailert is kiadott a PC-s megjelenéshez, amiben már-már kötelezőnek számító dubstep dallamokra (de tényleg, már a mosóporreklámok alatt is ez szól) püfföli egymást a sok jól ismert karakter. A Mortal Kombat Komplete Edition gépigénye is elég baráti, úgyhogy ennél már egyébként sem nagyon lehetnénk boldogabbak.

Mielőtt még megtámadnátok a Steamet, mondjátok el nekünk, hogy a Mortal Kombat 2011 PC megjelenése mekkora mosolyt csalt az arcotokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)