Hirdetés

Mortal Kombat: Shaolin Monks - érkezik a HD változat!

|

Ed Boonra nagyon is jellemző módon adta tudtunkra, hogy hamarosan érkezik a 2005-ös Mortal Kombat Shaolin Monks HD verziója.

Hirdetés

A Midway még 2005-ben PlayStation 2-re és Xboxra adta ki a Mortal Kombat Shaolin Monksot és most nagyon úgy tűnik, hogy a játék visszatér hozzánk a modern világ csili-vili HD kezeslábasában. 

Mondhatjuk, hogy Ed Boon nem igazán a szavak embere. De inkább mondjuk azt, hogy nem a pehelykönnyű célzások szakavatott mestere. A mostani tweetjéből kiderül, hogy asztalok terén a svéd ipar gyöngyszemeit részesíti előnyben, illetve hogy a Mortal Kombat Shaolin Monks nevű 2005-ös játékát hamarosan különböző digitális formákban láthatjuk viszont.

"Vagy valamit" - mondta Boon. Aki még floppy-kon csencselte fehérneműkatalógusból kivágott képre a széria öregjeit, annak nem kell magyaráznom, hogy Mortal Kombatból bizony soha nem elég, ezért örüljünk együtt és várjuk a további fejleményeket.

Ti mit szóltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)