Hirdetés

Ed Boont egy esetleges Mortal Kombat vs. Street Fighter crossoverről kérdezték

|

A NetherRealm Studios fejesétől egy interjú során kérdezték meg, mit szólna egy crossoverhez a két legendás sorozat között.

Hirdetés

A Mortal Kombat atyja az amerikai IGN-nek adott interjúban beszélt arról, hogyan viszonyul az ötlethez, amely szerint össze kellene engedni saját szériájának hőseit a Street Fighter játékok harcosaival, illetve szerinte mi lenne a rajongók reakciója.

Biztos sokakban felmerült már, milyen érdekes lenne például Ryu és Sub-Zero küzdelme, az IGN Unfiltered nevezetű műsorban pedig pontosan azt kérdezték meg Ed Boontól, hogy ő el tudna-e képzeli egy közös játékot a két széria szereplőivel. 

"Egyrészt úgy gondolom, hogy egy nagyon klassz álom válna valóra, másrészt pedig kizárt, hogy mindenkinek tetszene a végeredmény (…) alapfelépítésükben és tempójukban is különbözik a két játék egymástól"

- mondta Boon. Arra a kérdésre, hogy mit mondana, ha a Capcom megkeresné egy ilyen lehetőséggel, azt válaszolta, hogy komolyan átgondolná a dolgot. Arra is kitért, hogy ha esetleg ez tényleg megtörténne, akkor mindenképpen alaposan fel kellene mérniük a Street Fighter játékosok igényeit is. 

A jelek szerint nem sok esély van egy ilyen játékra, de ti azért meséljétek el, a véleményeteket. Örülnétek ha egyszer megvalósulna a crossover?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)