Hirdetés

Mortal Kombat X - demó nem lesz, új karakter még februárban

|

Ha valaki abban reménykedett, hogy a Mortal Kombat X demójával vásárlás előtt belekóstolhat a játékba, sajnos csalódni fog. De jó híreket is kapunk azért.

Hirdetés

Mióta a fejlesztők azt látták, hogy egy demó valójában nem segíti az eladásokat, sőt, sokszor inkább hátráltatja, már nem is próbálnak meg időt szakítani egy kipróbálható változat elkészítésére.

A Mortal Kombat X esetében is ez a helyzet. Ed Boon Twitteren (hol máshol) válaszolva egy rajongó kérdésére elmondta, hogy a Mortal Kombat X-nek nem lesz demója.

Shaun Himmerick producer később azzal indokolt, hogy a rövid fejlesztési idő miatt nem fognak tudni demót készíteni, és azt az időt, amit arra szántak volna, inkább a játék tökéletesítésére használták.

Eközben Tyler Lansdown közösségi specialista megígérte, hogy hamarosan újabb livestreammel jelentkeznek, és még a hónap vége előtt jön egy új karaktertrailer, ami a pletykák szerint Mileenát leplezi le. Amennyi pletykát az elmúlt napokban hallottunk az esetlegesen csatlakozó karaktekről, már tényleg nem tudjuk, melyiknek higgyünk. Viszont az eddigiek közül mindenkinek örülnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)