Hirdetés

Napi büntetés: mit gondol a Mortal Kombat X karakterek orvosa?

|

Maga a NetherRealm készített egy videót, amiben a Mortal Kombat X veszteseit helyrehozó doktornő mesél lelkesen. Fűrészel, szemet cserél, szigszalaggal ragaszt.

Hirdetés

A sorozat kezdete óta foglalkoztat mindenkit a kérdés, miszerint hogy lehet az, hogy a harcosok, akik csonttöréseket, súlyos belső szervi károsodást, végtagvesztést szenvednek el, percekkel később újra képesek sértetlenül talpra állni. Itt a válasz.

A Mortal Kombat X harcosok gyors rehabilitációja egy doktornőnek köszönhető, aki elmondása szerint az orvosi bolt helyett inkább a szerszámboltban vásárol. Rendelője a Sky Temple-lel szemben van, páciensei között pedig, mint ahogy azt az asztalra helyezett mappákon láthatjuk, Blanche néni is szerepel. A videó tele van különböző easter eggekkel, de az egész mókás, nézzétek meg alább:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)