Hirdetés

Mortal Kombat X - kiderült, mi a nagy bejelentés

|

Megtudtuk, mi volt a Netherrealm mára tervezett leleplezése - sajnos nem a PC-s Mortal Kombat XL.

Hirdetés

Azért titkon reménykedtünk egy Mortal Kombat XL PC-s változatban, de reméljük, senki nem élte bele magát igazán. Talán soha nem kerül rá sor, talán csak később, de ma még nem ezt jelentették be.

Helyette viszont megtudtuk, hogy az idei szezonban összesen 500 000 dollár talál gazdára a különböző Mortal Kombat X bajnokságokon, köztük az ESL Mortal Kombat X Pro League-en, az ESL Challenger Cupon, és amerikai, valamint európai helyi eseményeken. Az április 3-án kezdődő, nyolchetes online versenysorozatban PlayStation 4-en harcolhatunk egymással, a legjobb 16 - észak-amerikai, európai, CIS-beli és latin-amerikai - játékos pedig június 12-én, a kaliforniai Burbankben csap össze. Itt a legjobb 8 részesül az erre allokált 200 000 dollárból.

Az ESL Mortal Kombat X Challenger Cup április 2-án indul, és ebben minden olyan PlayStation 4-es és Xbox One-os játékos részt vehet, aki az ESL Pro League-ben nem indul. Online lehet csatlakozni, a döntőket pedig élőben streamelik. 

Emellett a Blue Steel Sub-Zero skinből és a Krimson Ermac skinből származó bevételek egy része szintén a nyereményalapot gazdagítja. Aki a profi ligában indulna, az ESL oldalán talál bővebb információkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)