Hirdetés

Mortal Kombat X, FIFA 16, Rocket League és Guitar Hero Live a GameNighton!

|

Akinek a Counter-Strike: Global Offensive nem fekszik, más versenyeken is indulhat a következő GameNighton.

Hirdetés

Mindenki szeret versenyezni, de mindenki másban jó. Mi ezt jól tudjuk, ezért minden GameNighton több versenyt szervezünk, így általában közel százan kapnak esélyt arra, hogy az élményeknél többel térjenek haza.

A Counter-Strike: Global Offensive versenyen a Gigabyte jóvoltából a győztes egy nagyértékű jutalommal távozhat, de különböző ajándékcsomagokkal gazdagodhatnak azok is, akik további versenyeinken indulnak (lesz még egy meglepetés verseny is, szintén nagy értékű nyereménnyel, de erről később). Ezúttal visszatér a múltkor is nagy sikert aratott négy játék, amiket mi magunk sem tudunk megunni: újra lesz Mortal Kombat X, Rocket League, FIFA 16 és Guitar Hero Live is. A versenyek a szokott rend szerint zajlanak: játékonként legfeljebb 16 nevező játszhat (mindenki csak egy versenyen indulhat), 1v1 párbajokban, egyenes kieséses rendszerben: aki győz, továbbjut, aki veszít, kiesik. 

Mint a CS:GO esetében, úgy ezeknél a játékoknál is érdemes hamar érkezni, mert mindig gyorsan összegyűlik a 16 nevező. Tényleg ne féljetek kipróbálni magatokat - lehet, hogy jobbak vagytok, mit gondolnátok.

Amikor már lefutott vagy még nem indult el egy verseny, természetesen szabad a játék. Gyertek, jó lesz!

GameNight december

Időpont: 2015. december 16., szerda, 16:00-21:00

Helyszín: Instant, 1065 Budapest, Nagymező utca 38.

Facebook event: Itt jelezd, hogy jössz, és hívd meg a haverokat is!

Facebook oldal: Ne maradj le semmiről, katt ide!

A belépés ingyenes, mindenkit szerettel várunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)