Hirdetés

Mortal Kombat X - így nyomják az NFL sztárjai

|

Amerika egyik legismertebb tévés személyisége, Conan O'Brien hívta meg a vasárnapi Super Bowl két résztvevő játékosát, hogy előbb a Mortal Kombat X-ben verjék el egymást.

Hirdetés

Az amerikai mainstream tévés világ egyik legmókásabb alakja, Conan O'Brien már egy jó ideje foglalkozik videojátékokkal is műsorának egyik szegmensében, ami azzal a kiváltsággal jár, hogy Mortal Kombat X-et játszhat két egészen különleges vendéggel. A hétvégi Super Bowl előtt ugyanis elrabolt két NFL-szárt a nagy meccsre készülő csapataiktól egy másfajta versengésre.

A New England Patriots fiatal játékosa, Rob Gronkowski mellett a csapat vasárnap esti (nálunk hétfő hajnali) ellenfele, a Seattle Seahawks sztárja, Marshawn Lynch szerepelt a műsor szóban forgó részében. Lynch egyébként ismert arról, hogy nem nagyon szeret a média képviselőivel társalogni, de ezúttal egészen oldott hangulatban mókázott Conanékkel.

 

A srácokon azért látszik, hogy kicsit túljátsszák a játék brutalitására adott reakcióikat, de ettől függetlenül rendkívül szórakoztatóra sikerült a videó, melyben azért nem szorult háttérbe a Mortal Kombat sem (bár rengeteget segít, ha az ember NFL-rajongó, és tudja, kik is a képen szereplő játékosok).

Conan természetesen nem hagyhatta ki a lehetőséget, hogy kicsit poénkodjon a tényen, hogy a Seattle játékosát (akiről kiderült, hogy nagy Mario Kart-játékos) nemrég megbüntették egy örömöt kifejező gesztusa miatt, amikor is egy jól sikerült játék után nemi szervét markolta meg. És persze előkerült a Super Bowl győztesének járó trófea módosított változata, a Mortal Kombat szellemében egy levágott fejjel díszítve. Köszönjük, Conan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)