Hirdetés

Mortal Kombat X - a GameStop tudja, mikor jelenik meg a PS3 és X360 verzió

|

Nemsokára megérkezik a Mortal Kombat X, de az Xbox 360 és a PlayStation 3 tulajoknak még várniuk kell. Talán most kiderült, hogy mennyit.

Hirdetés

A Mortal Kombat X megjelenése már csak napokra van tőlünk, ami tök jó hír a PC, PS4 és Xbox One tulajoknak. Akiknek még nincs az új konzolokból, azoknak még várniuk kell.

Bár még hivatalos bejelentés nem érkezett arra nézve, hogy mikor jönnek az X360 és PS3 verziók, a GameStop emberei már tudnak valamit. Lehet, hogy csak a hasukra csaptak, de az valószínűbb, hogy ők tényleg tudják a megjelenési dátumot, és tényleg véletlenül sikerült nyilvánossá tenniük, hogy a Mortal Kombat X előző generációs kiadásai június 2-án érkeznek.

Persze érdemes megvárni a hivatalos bejelentést, de nem tűnik nagy blamának a dátum, a kiadó nyarat ígért, és a június az már egészen nyári hónap. Reméljük a legjobbakat (oké, a legjobb az lenne, ha már játszhatna vele mindenki, de nem ezt a világot éljük).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)