Hirdetés

Mortal Kombat X - így festenek harc közben az új karakterek

|

Végre befutott a Mortal Kombat X második karaktercsomagjával érkező harcosok gameplay trailere.

Hirdetés

Ahogy azt korábban ígértük, megjött a Kombat Pack 2-es karaktereket bemutató gameplay videó. A Mortal Kombat X harcosainak listája négy fővel bővül, ők pedig nem fognak kesztyűs kézzel bánni a többiekkel.

A Mortal Kombat hivatalos Facebook oldalára került fel ez a brutális videó, melyen szépen megcsodálhatjuk az Alien, Leatherface, Triborg és Bo' Rai Cho halálos mozdulatait. Bár korábban arról szóltak az ígéretek, hogy ebben a videóban leleplezésre kerül, hogy négyük közül ki érkezik elsőként, én személy szerint nem vettem észre semmi erre utaló jelet. Két dolog viszont biztos. Egyrészt a Kombat Pack 2 karaktereinek listáján ott van Goro, így azok is játszhatnak a Shokan herceggel, akik nem kapták meg őt ingyen a játékhoz, vagy nem vásárolták meg később sem. Ezen felül új skinek is járnak a Kombat Pack 2 mellé. A Kold War, a Brazil és az Apocalypse csomagokat és Scorpion Kold War kinézetét is tartalmazza majd az idén érkező DLC. 

Ti beruháztok majd a Kombat Pack 2-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)