Hirdetés

Mortal Kombat X - így néznek ki igazából a maszkos karakterek

|

A Mortal Kombat X bunyósai közül jó párnak takarja valamilyen maszk az arcát, de a fejlesztők nem spórolták ki a munkát, a kendő alatt is kidolgozták a karaktereket.

Hirdetés

Folyamatosan bővül a Mortal Kombat X játszható karaktereinek száma, a már elérhető Kombat Pack 1 után minden bizonnyal hamarosan a következő csomagot is bemutatják majd. A különböző variációknak köszönhetően az egyes harcosoknak több különböző skinje is van, de akik valamilyen maszkot hordanak,azok általában nem veszik le azt. Mileena speciel igen, de hát kendővel az arcod előtt nehéz megenni valakinek az orrát.

Egy PC-s modnak köszönhetően most kiderült, hogy a fejlesztők nem voltak restek részletesen kidolgozni azon karakterek arcát sem, akik egyébként valamivel eltakarják ezt a részt. A Dynasty által összerakott videóból még a nem játszható Rain és Smoke arcvonásait is megismerhetjük.

Ferra Torr például egész brutálisan néz ki, Erron Black esetében viszont örülünk annak a maszknak, mert így nem néz ki olyan brutálisan a Mortal Kombat X egyik legerősebb karaktere. Kíváncsian várjuk, hogy vajon kapunk-e olyan DLC-t, amiben előtérbe kerülnek ezek az arcok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)