Hirdetés

Mortal Kombat X - egy karakter, aki biztos nem tér vissza

|

A mai livestream alatt új karaktert nem jelentettek be, viszont megtudtuk, hogy a 2011-es Mortal Kombat egyik fontos karakterével nem találkozhatunk a Mortal Kombat X-ben. Eközben további karakterek visszatérését is megszellőztették.

Hirdetés

A mai, Reptile-ra és Kitanára fókuszáló livestream során végül sem Raint, sem Smoke-ot vagy Tremort nem jelentették be, de Ed Boon tweetelt egyet-kettőt a műsor alatt. 

Megerősítette, hogy a 2011-es Mortal Kombatban Shao Kahn követőjéből Kitana és az Earthrealm segítőjévé váló, majd halála után Quan Chi által újraélesztett Jade biztosan kimarad a buliból, viszont stílusa, mozdulatai Kitana Mournful variációjában élnek tovább.

Emellett egy brazil nyelvű videóban Cassie Cage, Johnny Cage és Sonya Blade lánya (az IGN Brazil fordítása alapján) mondott két érdekes mondatot. Az egyik a „Maradj távol az anyámtól!/Takarodj az anyámtól!”, ami egyértelműen utal a még le nem leplezett Sonya visszatérésére, a másik a „Jól vagy, Jax bácsi?”, ami pedig, nos, egyértelmű. Nem az évszázad meglepetése, nyilván, de azért örülünk, és kíváncsiak vagyunk az új mozdulataikra. Azt is megszellőztették, hogy az új -alityk a visszatérő Brutalityk lesznek.

Maga a livestream egyébként bemutatta Reptile egy fatalityjét, Reptile és Kitana koncepciórajzait, köztük a másodlagos öltözékek terveivel, a produkciós menedzser Spiro Anagnostakos pedig hozzátette, hogy sokat dolgoztak a női testrészek realisztikusságának javításán. Láthattunk egy új pályát is, ami a pokoli Crossroads.

A Mortal Kombat X megjelenéséig alig több mint két hónap maradt, egyelőre még mindig csak 14 karaktert ismerünk a felhozatalból. Ha felkerül a livestream felvétele, közzétesszük majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)