Hirdetés

Mortal Kombat X - Jax és Jacqueline Briggs az új trailerben

|

Cage-ék után a Mortal Kombat X másik családját, Briggséket is megismerhetjük: az új trailer két főszereplője Jax és Jacqueline, apa és lánya, akiket szintén nem érdemes megbántani.

Hirdetés

Nem is tudom, melyiktől félhet jobban az, aki Jacqueline-nel akar randizni: attól, hogy az apuka letépi az arcát, vagy attól, hogy a lány teszi meg ugyanezt, ha lehet, még kevésbé kíméletesen.

A Mortal Kombat X szerencsére nem egy kedves kisvárosban játszódik, és nem tinédzserek párkapcsolati problémáival foglalkozik. Jacqueline jó nevelést kapott édesapjától, és míg az öreg főleg a csontokat szereti (kitépi ellenfele bordáit és azzal szúrja át a fejét, csak hogy egy a videóban is látható esetet említsünk), Jacq inkább a húsban túrkál. Így vagy úgy, egyikőjük sem kíméletes, de ez a Mortal Kombat, az a lényeg, hogy folyjon a vér. Azért a sztori is jó lesz, persze.

A Mortal Kombat X április egyik legfontosabb megjelenése. Várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)