Hirdetés

Mortal Kombat X - most akkor jön az új rész, vagy mi van?!

|

Ed Boon folytatja a Twitteres kacsintgatását, amiről most már nagyon reméljük, hogy tényleg az új Mortal Kombat bejelentésébe torkollik majd.

Hirdetés

A Mortal Kombat legutóbbi része hatalmas siker volt és mivel a nagyon ígéretes remake valószínűleg nem készül el, ideje lenne többet is megosztani a franchise jövőjével kapcsolatban.

A múlt héten Ed Boon egy titokzatos visszaszámlálásba kezdett Twitteren, ami természetesen azóta is tart és pont az E3 2014 előtt jár majd le. Ezzel kapcsolatban továbbra sem tudunk semmi konkrétumot, viszont a Mortal Kombat atyja most kocsilogókkal folytatja a játékospukkasztást. 

Az ember nyilván arra gondolna, hogy az "X" az a latin 10-es, tehát érkezik a Mortal Kombat 10. Na, de nem úgy Ed, aki az egyik válaszoló - nyilván viccnek szánt - üzenetére, miszerint a Mortal Kombat X Street Fighter megerősítve, azt mondta, hogy "Jó vagy!". 

Mi most már tényleg nem tudjuk, hogy mit gondoljunk, de így belegondolva - bármennyire is valószínűtlen -, egy Mortal Kombat és Street Fighter karaktereket felsorakoztató verekedős játék nem is hangzik olyan rosszul. De azért maradjunk egy Mortal Kombat 10-ben.

Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)