Hirdetés

Mortal Kombat XL - ajándék DLC az előrendelőknek

|

Ha már a megjelenés előtt lecsapsz a Mortal Kombat XL kiadásra vagy a Kombat Pack 2 bérletre, akkor ingyenesen kapsz egy kosztüm DLC-t is.

Hirdetés

A Mortal Kombat X rajongói jelenleg valószínűleg azon tanakodnak, mit is láthattak azon a felvételen, ahol a NetherRealmes srácok véletlenül élő adás közben elindították Triborg, az új karakter eddig még csak meg sem említett, Cyber Sub-Zero verzióját. A készítők azonban most nem erről, hanem egy ajándék DLC-ről rántották le a leplet.

A Kombat Pack 2 Season Pass és az új Mortal Kombat XL kiadás előrendelő fogják megkapni az ingyenes csomagot, mely Cassie Cage és Jacqui Briggs számára tartogat új öltözeteket. Cassie Sub-Zero klasszikus nindzsaruhába, Briggs kisasszony pedig Scorpion eredeti jelmezébe bújuk majd. Egyelőre nincs információ arra, hogy a szóban forgó DLC-t meg lehet-e vásárolni külön is, de én személy szerint egyáltalán nem lennék meglepve, ha pár dollárért külön is megkaphatnánk a két rucit. 

Lehet, hogy valamelyik Mortal Kombat képregényben, vagy hasonló forrásban volt erre utalás, de nekem elég fura, hogy a két hölgy miért öltötte fel a legendás harcosok ruháit. Nektek van ötletetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)