Hirdetés

Mortal Kombat XL - a jövő heti frissítés rendbeteszi az egyensúlyt

|

Egy élő adásban mesélik majd el a fejlesztők, hogy mit várhatunk a kompetitív játékosok által megváltóként várt frissítéstől.

Hirdetés

A Mortal Kombat XL a jövő héten érkezik PC-re és vele együtt egy súlyosabb frissítés is befut az összes többi platformra. Várhatóan mind a patch, mind a PC-s kiadás október 4-én, a reggeli órákban érkezik majd.

Ed Boon a Twitteren értesített mindenkit az örömhírről, és azt is hozzátette, hogy a frissítést megelőző napon egy livestream adásban fogja elmesélni, hogy mit is tartalmaz majd a balance javítás.

Az adással és a frissítéssel kapcsolatos részletekre még várnunk kell, de az már biztató, hogy nem csak a PC-s kiadással, de a többi verzió foltozgatásával is foglalkoznak a srácok.

A frissítés egyébként semmilyen tartalombeli újdonsággal nem rendelkezik majd, így ez többnyire azoknak lesz jó hír, akik a Mortal Kombat XL-ben versengenek a trónért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)