Hirdetés

Ha nem jön PC-re a Mortal Kombat XL, sokan lesznek mérgesek Ed Boonra

|

A Netherrealm legfontosabb alakja nemrég megint felpiszkálta a Mortal Kombat XL (nem túl boldog) PC-s közönségét, de remélhetőleg nem ok nélkül tette.

Hirdetés

A Mortal Kombat X PC-s portja ugyan jobban járt, mint a végül törölt Xbox 360-as és PS3-as változatok, ám sokak szemében mégis ez volt a mostoha kiadás. A megjelenés utáni technikai nehézségeket követően ugyanis a teljesnek mondott XL kiadás sem jelent meg a platformra.

Ed Boon nemrég kiírt szavazása viszont talán némi reményt adhat arra, hogy megváltoztatja korábbi álláspontját a Netherrealm és a Warner. A legjobban várt Mortal Kombat X-vonatkozású hírek között a PC-s megjelenés elsöprő sikere ugyanis nem kerülte el a széria atyjának figyelmét sem.

"Több mint tízezren szavaztatok. Úgy tűnik, nagyon szeretnétek azt a PC-s MKXL-t és néhány karakternek egy kis szeretetet/buffokat. Hallunk ám titeket!"

- konstatálta az eredményeket Twitter-csatornáján Boon.

A legtöbben egyébként azt is szeretnék, hogy ha már tovább fejlesztik a PC-s Mortal Kombat X-et, az online módban elő-előforduló laggot enyhíteni képes szoftver, a Good Game Peace Out is kerüljön beépítésre. A Netherrealmnek pedig talán ilyen javításokra is szüksége lesz, ha versenyben akarnak maradni a PC-re is megjelent Street Fighter V-tel és a jövőben a platformra érkező Tekken 7-tel.

Mit gondoltok, most már biztosra vehetjük a PC-s Mortal Kombat XL-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)