Hirdetés

Mortal Online - Unreal motoros MMO

|

Svéd fejlesztők műhelyéből érkezik és valós idejű harccal igyekszik hódítani az MMO paletta újabb reményteli szereplője.

Hirdetés

A malmöi székhelyű Star Vault úgy vélte, az Epic által fejlesztett, és folyamatosan újabb lehetőségekkel bővített Unreal motor aktuális változatát érdemes licencelnie készülő MMORPG-jéhez. A Mortal Online nyílt, szabadon bejárható világgal bír, ahol karakterünk útját óhajunk szerint választhatjuk meg. Ha akarjuk, a gép által vezérelt szörnyeket, vagy saját játékostársainkat is levadászhatjuk. Fókuszálhatunk tágykészítésre, kereskedelemre is. Egyedül csak házat, céhbe tömörülve viszont erődöt is építhetünk.



Ami esetleg a siker kulcsa lehet, az a készítők által is kihangsúlyozott harcrendszer, ahol tényleg a játékos ügyessége számít. Megjelenés jövő nyáron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)