Hirdetés

Most 1 euróért lehet tiéd az egyik legjobb űrstratégiai játék

|

Az éppen aktuális Humble Bundle az űrstratégiák rajongóinak készült, akik most fillérekért zsebelhetik be az elmúlt évek egyik legjobb címét.

Hirdetés

A Stellaris éppen 1 euróért (kb. 370 forintért) elvihető a Humble Bundle üzletén keresztül, ahol jó szokás szerint persze többet is fizethettek, ha úgy érzitek. Az éppen aktuális ajánlat egy Stellaris gyűjtemény, aminek szokás szerint vannak fokozatai. Az 1 eurós kiszerelésben csak az alapjáték van, de a nagyobb csomagok sem kerülnek nagyon sokba, pláne nem, ha megnézzük, hogy mi mindent is kaphatunk a pénzünkért.

Ha legalább 8,09 eurót hagysz a kasszánál, akkor tiéd lehet az Utopia, a Plantoids, és a Leviathans kiegészítő is, de ha egy kicsit többet, 12,26 eurót fizetsz, akkor már a Synthetic Dawn, az Apocalypse, a Megacorp és az Ancient Relics is jár majd.

Hirdetés

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy alig 4500 forintért behúzhatod a Stellarist annak majdnem minden extra tartalmával.

A Stellaris az egyik legjobb 4X stratégia, ami megjelent az utóbbi években, minden szerethető és kevésbé szerethető oldalát Kaci mutatta be nektek egy velős teszt keretében. Ha szereted a műfajt, akkor legalább az alapjátékot melegen ajánljuk. Az akció pontosan március 23-án, este ér véget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)