Hirdetés

Most a Steamen bukkant fel az Uncharted: Legacy of Thieves Collection megjelenési dátuma

|

Most már tudjuk, hogy a korábban az Epic által megszellőztetett dátum nem a végleges volt, de van másik.

Hirdetés

Láthatóan óvatos a Sony játékai PC-s változataival, és minden időt megad a fejlesztőknek, hogy a végeredmény kifogástalan legyen - a Horizon Zero Dawn élményét számos hiba rontotta az elején, de a God of War már közel problémamentesen jelent meg a platformra.

Az Uncharted 4-et és a The Lost Legacyt tartalmazó Uncharted: Legacy of Thieves Collection januárban érkezett meg PlayStation 5-re, és az Epic Games Store-ban korábban az szerepelt, hogy június 20-ától lesz kapható PC-re, de mivel 25-e van, a csomag meg sehol, ez nyilván nem a végleges dátum volt.

Hirdetés

Az új dátumot is ceruzával érdemes felírni, de a játék steames adatlapján a SteamDB szerint változás történt: a megjelenési dátumot átírták október 19-ére. Simán lehet placeholder, amíg be nem jelentik hivatalosan, addig marad a türelmes várakozás.

Biztosra vehetjük, hogy lesz egy (vagy több) nyári eseménye a Sonynak, ezek során talán a PC-s játékok is szóba kerülnek. Idővel érkezik majd a The Last of Us Part I is, nem tudni még, mikor (a PS5-ös változatot szeptember 2-ára ígérik).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)