Hirdetés

Most akár te is megnyerheted ezt a Top Gun: Maverick témájú Xboxot

|

Pilótákhoz dukáló kontroller és napszemüveg is jár az egyedi Series S mellé.

Hirdetés

A májusban bemutatott Top Gun: Maverick alaposan rácáfolt a kétkedőkre, hiszen nemcsak a kritikusok körében aratott elsöprő sikert, de a nézők is rendesen ráharaptak: az Egyesült Államokban előbb a Titanicot, majd a Bosszúállók: Végtelen háborút is lekörözte a nézettsége, 1,4 milliárd dolláros globális bevételével pedig cikkünk írásakor már minden idők 12. legjövedelmezőbb filmjének számít.

Tom Cruise legújabb szuperprodukciója nemrég a különböző digitális áruházakba is felkerült, amit a Microsoft egy különleges nyereményjátékkal ünnepel.

Hirdetés

A díj nem más, mint egy Top Gun: Maverick témájú Xbox Series S konzol, a hozzá passzoló, vadászgépek műszerfalát idéző Xbox Series-kontrollerrel, egy menő pilóta napszemüveggel és az elmaradhatatlan 3 hónapos Game Pass-tagsággal. A játékban való részvételhez csak meg kell osztani az alábbi Twitter-bejegyzést a #MicrosoftStoreSweepstakes hashtaggel, valamint bekövetni a Microsoft Store Twitter-fiókját.

A részvétel feltételei itt olvashatók, a leírás alapján az összes Xbox-támogatott régió, így Magyarország is versenyben van a gépért, amit egyébként nem most láthatunk először, mivel májusban már osztogattak belőle egy kisebb volumenű akció keretében. A mostani viszont valószínűleg az utolsó alkalom arra, hogy megcsípjük, hacsak a Microsoft nem rendez egy újabb nyereményjátékot a Top Gun: Maverick november 1-i lemezes premierjére is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)