Hirdetés

Most akkor a Diablo IV főgonosza, vagy Lady Dimitrescu a magasabb?

|

Lehet, hogy nem ez a játékipar legégetőbb kérdése, de azért választ adunk rá.

Hirdetés

Talán még egy valódi démonfejedelem sem tudná úgy felperzselni a világot, ahogy a negyedik epizód rajtjával kitört Diablo-láz, amihez persze elengedhetetlen volt, hogy a Blizzard egy olyan folytatást rakjon össze, amely méltó a 11 évet parkoltatott szériához (a mobilos Immortalt most inkább hagyjuk).

Habár a sorozatot sosem a lebilincselő történetmesélés adta el, a Diablo IV ezen a fronton is egész tisztességesen helytáll, nem kis részben az új főgonosz Lilithnek köszönhetően, aki üdítő elszakadást kínál a megszokott narratívától.

Hirdetés

A Gyűlölet Urának vérfagyasztó lányában egy kifejezetten emlékezetes női antagonistát tisztelhetünk, ez pedig a neten olvasható cikkek alapján többekben is felvetett egy kérdést egy másik emlékezetes női főellenséggel, a 2021-es Resident Evil Village Lady Dimitrescujával kapcsolatban. Köztudott, hogy Lilith és Dimitrescu egyaránt jó nagyra nőttek, de vajon melyikük a magasabb?

Nos, ebben a tekintetben Lady Dimitrescué a győzelem: a környékbeli parasztokat terrorizáló kannibál nemes 292 centiméter, míg Sanctuary és a Nephalemek megteremtője, Menny és a Pokol esküdt ellensége "csupán" 259 cm.

Akinek tehát e dilemma nyomta a begyét, az most nyugodtan visszatérhet a démonaprításhoz, hogy személyesen döntse el, vajon Dimitrescu vagy Lilith leterítése jelenti-e a nagyobb kihívást, hiszen tudjuk, hogy az a bizonyos ördög mindig a részletekben rejlik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)