Hirdetés

Most akkor jön a Fall Guys az Xbox Game Passbe, vagy sem?

|

Vegyes a kommunikáció, de a kiadó és a fejlesztők is igyekeztek tisztázni a helyzetet.

Hirdetés

A Fall Guys népszerűsége ugyan mostanra kicsit megcsappant ahhoz képest, amit nyár végén és ősz elején produkált, ez azonban nem jelenti, hogy ne lenne jelenleg is rengeteg játékosa. Nemrégiben az Xbox egyik hivatalos fiókja lengette be, hogy a játék csatlakozhat az Xbox Game Passhoz.

Az Xbox Game Pass nemrégiben az Instagramon hergelte egy kicsit a rajongókat, ahol valaki megjegyezte, hogy ő igazából a Fall Guyst látná nagyon szívesen a szolgáltatás kínálatában. Ekkor jött a váratlan fordulat, ugyanis az Xbox reagált a bejegyzésre, és elárulták, hogy érkezik:

Hirdetés

Ez hatalmas hír, hiszen egészen eddig a játék meg sem jelent Xbox konzolokra (persze PC-s Game Pass előfizetés is létezik, nem feltétele a bekerülésnek a Microsoft konzolján való jelenlét). Ezt követően azonban a játék kiadója, a Devolver Digital, és a fejlesztője, a Mediatonic is jelezte, hogy valamit összekeverhetett az Xbox-profil, ugyanis a Fall Guys nem jön a Game Passbe:

Bár a fejlesztők soha nem zárkóztak el attól, hogy a játék új platformokra is megjelenjen, jelenleg semmilyen információ nincs arról, hogy ez megtörténik-e, és ha igen, mikor, tehát akik Xboxon szeretnének az ugráló babokkal ringbe szállni, azoknak továbbra is várniuk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)