Hirdetés

Most akkor lesz 4 fős co-op a Gotham Knightsban, vagy nem?

|

A Gotham Knights fejlesztői arra esküdöztek, hogy csak kétfős csapatban mehetünk majd akciózni, de a játék termékoldala teljesen mást mond.

Hirdetés

A Gotham Knights összes promóciós anyaga a négy főhőst mutogatja, így nem hibáztatnánk senkit, ha azt feltételezné, hogy egy négyfős coopot támogató játékról van szó. Valójában a fejlesztők kötik az ebet a karóhoz, és minden interjún arról magyaráznak, hogy a Gotham Knights hősei közül csak kettőt irányíthatnak majd a játékosok egyszerre.

Amíg a srácok magyarázkodtak, addig felkerült a játék PlayStation verziójának aloldala, ami viszont egészen mást állít.

Hirdetés

A /r/GothamKnights subbreddit lakói szúrták ki először a nagyon érdekes kis apróságot: a termékoldalon ugyanis 4 játékos online játékának támogatása van feltüntetve.

Az is lehet, hogy a Sony téved, de az is, hogy a csapat meggondolta magát, vagy tervei vannak a jövőre nézve. Akárhogy is, hacsak nem változik valami a felületen, akkor kimondhatjuk, hogy valamikor, valamilyen formában csatába mehetünk majd mind a négy karakterrel egyszerre.

A Gotham Knights 2022. október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)