Hirdetés

Most azonnal kipróbálhatod ezt a DOOM-inspirálta lövöldét

|

A DOOM-ra és más klasszikus lövöldékre hajazó Project Warlock II demója már mindenki számára letölthető.

Hirdetés

A Project Warlock II kifejezetten azoknak szól, akik imádtak a DOOM-ot vagy a Quake-et, és a közelmúlt újrakeverései vagy modjai nem elégítették ki a vérszomjukat. A Project Warlock II ugyan egy modern FPS, de a vizuális stílusától a játéktempón át a fegyverkezelésig mindent a nagy öregektől vett kölcsön, így hangulatában is a retró játékosoknak kedvez.

A játékosok tízszer akkora pályákon lövöldözhetnek majd, mint az előző részben, három különböző karakterből válogathatnak majd (mind saját fegyverekkel és képeségekkel rendelkezik) és ezúttal még egy mentési rendszert is kapnak.

Hirdetés

Akit érdekel egy ilyen móka, annak nem kell kivárnia a júniusi Early Access rajtot: a játék legújabb demója már most elérhető a Project Warlock II Steam aloldalán.

Ez nem az a cím lesz, ami év végén letarolja majd az év játéka toplistákat, de azoknak, akik imádnak heavy metálra démonokat szétlőni egészen biztosan ez a cím a felső polcra kerül. Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)