Hirdetés

Most azzal kereshetsz pénzt, ha játszol

|

Érdekes módon ünnepli a Wargaming, hogy a World of Warships 5 éve elérhető a Steamen.

Hirdetés

Noha már 2015-ben elrajtolt a tengeri hadviselés témájára felhúzott free-to-play játék, még el kellett telnie némi időnek, hogy a Steam katalógusába is bekerüljön. Ennek már idestova öt éve, ami a Wargaming szerint okot ad az ünneplésre, méghozzá rendhagyó módon: DLC-csomagokkal, sőt a Valve piacterén elverhető pénzzel is gazdagabbak lehetnek a játékosok.

Az 5 dolláros (kb. 2000 forintos) jutalom megszerzésének feltétele, hogy november 18. a december 17. között megszerezzük a Warrior achievementet, magyarán arassunk 50 győzelmet random ütközetekben. Azt viszont nem árt tudni, hogy a Wargaming kizárólag új játékosokat (vagy régieket új felhasználói fiókkal) részesít ebben a kegyben. Aki teljesíti a feltételeket, az legfeljebb egy héttel a kihívás határidejének lejárta után meg is kapja a pénzét.

Hirdetés

Emellett két, összesen 30 dollár (kb. 12 000 forint) értékű DLC-csomagot, a Dreadnought Starter Packet és a Steam Anniversary Party Kitet is be lehet húzni ingyen. Az előbbi két Tier III-as prémium hajót, egy csatahajót és egy cirkálót, valamint két kikötőhelyet, valamint kozmetikai és gazdasági bónuszokat tartalmaz, és mindennek a tetejébe három napra prémiummá válik a fiókunk. A második csomagot javarészt kozmetikai holmikkal pakolták tele, konténert, kamuflázsokat és lobogót is szerezhetünk. Akinek pedig még ennyi sem lenne elég, speciális küldetéseket teljesíthet további skinek és más kozmetikai jutalmak fejében.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)