Hirdetés

Most brutálisan olcsón húzhatsz be kihagyhatatlan játékokat

|

A Humble Bundle több műfajban is komoly leárazásokat tart.

Hirdetés

Pár napig még elérhető a Humble Bundle két legutóbbi csomagja, a kultikus szerepjátékokat kínáló RPG Legends: Baldur's Gate & Beyond (olyan kiválóságokkal, mint a Neverwinter Nights, az Icewind Dale és a Planescape: Torment), valamint a közelharci címekre fókuszáló Melee Mayhem (benne például a Chivalry 2-vel, a Mortal Kombat 11-gyel és a Nickelodeon All-Star Brawllal). 

A bundle-ök és a havi előfizetéssel kecsegtető Humble Choice mellett azonban a Humble Bundle fel szokott vonultatni műfajokra és kiadókra koncentráló leárazásokat is, általában többet is. Nincs ez másként ezúttal sem, ugyanis a klasszikusok, a kalandjátékok és a Paradox kedvelői is örülhetnek. 

Hirdetés

A klasszikus játékok tekintetében egy tábla csoki áráért csaphattok le olyan címekre, mint a Beyond Good & Evil, a Tom Clancy's Splinter Cell vagy a Desperados, de a Heroes of Might & Magic III HD Edition, a Tom Clancy's Rainbow Six Vegas, a Mega Man Legacy Collection, a 18 Wheels of Steel és a Titan Quest Anniversary Edition is fillérekért kínálják magukat. Vannak ütős csomagajánlatok is, a S.T.A.L.K.E.R. Bundle, a Capcom Beat' Em Up Bundle és az Arcania & Gothinc Bundle is megérős.

Azok is izgalmas listából válogathatnak, akik inkább kalandjátékokra vannak kiéhezve, itt ugyanis lehet találkozni nyolcvan százalék körüli leárazásokkal (mint a Deus Ex: Mankind Divided, a Fahrenheit: Indigo Prophecy és a Just Cause játékok esetében), de a tavalyi Marvel's Guardians of the Galaxy is féláron kínálja magát, akárcsak az Outriders és a Monster Hunter: World. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Paradox munkásságának kedvelői a saját csomagjukat állíthatjátok össze egy rakás tételből válogatva, és minél többet pakolnak a kosárba, annál nagyobb kedvezmény jár: öt darab játéknál már 65% jön le a teljes lista árából, márpedig a felhozatal hemzseg a DLC-ktől, kiegészítőktől és szezonbérletektől olyan szeretett szériák kapcsán, mint a Crusader Kings, a Cities: Skylines, a Hearts of Iron és a Stellaris. A Paradox mellett a 11 bit Studios is beszállt a buliba, a Frostpunk 75 százalékkal, a Moonlighter 76-tal, a Children of Morta 66 százalékkal, a This War of Mine: The Little Ones pedig 70 százalékkal lett olcsóbb, de persze ez csak pár példa volt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)