Hirdetés

Most durva kedvezményekkel szerezhetsz be játékokat, ha párban veszed őket

|

A legújabb leárazás a csomagokat célozza meg: Far Cry, Metro, Tomb Raider, Assassin's Creed és más szériák kínálják magukat kevesebb mint féláron az Xbox promóciójában.

Hirdetés

Nem rossz dolog Xbox tulajnak lenni manapság. A Game Pass folyamatosan bővül (ráadásul hamarosan még olcsóbb lesz az előfizetés megosztásának lehetőségével), hétvégente ingyenesen játszhatunk egyes címeket és folyamatosan van valami akció is, amivel spórolhatunk - tekintve, hogy már a Ubisoft is emeli a játékainak árát, az ilyesfajta költségkímélő megoldásokra szükség is lesz. Aki nem azonnal akar lecsapni egy alkotásra, hanem hajlandó várni, az olyan ütős ajánlatok keretében zsákolhatja be a legnagyobb címeket is, mint amit most az Xbox meghirdetett Csomagakció néven. 

Hirdetés

Ennek keretében különböző bundle-ökre, kollekciókra vagy éppen különleges kiadásokra tehetünk szert, a kedvezmény mértéke pedig 40-től akár 90%-ig is terjedhet. Hogy csak néhány példát említsünk: a Far Cry 3-at, 4-et, 5-öt és 6-ot magába foglaló Far Cry Anthology Bundle 59400 forint helyett 19600 forintba kerül, a Metro Saga Bundle mindösszesen 5225 forintért tartalmazza a Metro 2033 Reduxot, a Metro: Last Light Reduxot és a Metro Exodus Gold Editiont, a Batman: Arkham Collection 70 százalékkal olcsóbban (5395 Ft) kelleti magát, az Assassin's Creed Bundle (benne az Origins, Odyssey és Valhalla részekkel) pedig 15600 forintért több száz órányi játékidőt kínál. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Akadnak olyan kiugró ajánlatok is, mint az EA Family Bundle, ami a 2015-ös Need for Speedet, a Plants vs. Zombies Garden Warfare 2-t és az Unravelt csupán 995 forintért (!) adja hozzá a gyűjteményünkhöz, de a kooperatív vonalon maradva az Overcooked csomag (12100 helyett 3025 Ft) és a Worms pakk (Battlegrounds, W.M.D. - 2420 forint együtt) is megkíméli a pénztárcákat. 

Ti tervezitek beszerezni valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)