Hirdetés

Most elképesztően olcsón húzhatsz be egy rakás játékot

|

A Humble Store elindította a tavaszi leárazását, és igazi kincseket lehet találni a felhozatalban.

Hirdetés

Pár napig még lecsaphattok a Fight 4 Your Friends névre keresztelt csomagra, amellyel körülbeül két mozijegy áráért olyan kooperatív lövöldéket tehettek zsebre, mint a Back 4 Blood, a Warhammer: Vermintide 2, a Zombie Armie Trilogy és a Killing Floor 2, ráadásul még jó ügyet is szolgáltok vele. 

Időközben viszont újabb visszautasíthatatlan ajánlattal jelentkezett a Humble csapata: az áruházban több kiadó is komoly akciózást tart a tavaszi leárazás keretében, a PlayStation Studios, a WB Games, a 2K, a Sega, a Bethesda, a Bandai Namco, a Frontier, a Coffee Stain Publising és a Devolver Digital is felkészült a kifosztásunkra. 

Hirdetés

Ha még mindig nem szereztétek be a Days Gone-t (-67%), a Horizon Zero Dawn - Complete Editiont (-67%) vagy a Predator: Hunting Groundsot (-75%), akkor ennél aligha lesz jobb alkalom, amiképpen a Batman: Arkham Collection (-85%), a Gotham Knights (-60%) és egy rakás LEGO-játék, többek között a LEGO DC Super Villains (-85%) is várja, hogy a kosárba kerüljenek. A BioShock: The Collection (-80%), a Borderlands 3 (-85%) és a Mafia Trilogy (-60%) ugyanannyira kihagyhatatlanok, mint a féláron kínált Marvel's Midnight Suns vagy a szinte ingyért osztogatott XCOM 2 (-95%).

És ezzel még nincs vége: a Humankind 80 százalékkal, a Yakuza: Like a Dragon 75%-kal, a Deathloop 67 százalékkal kínálja olcsóbban magát, amihez a Ghostwire: Tokyo (-60%), a Shadow Warrior 3 (-50%), a Dragon Ball Z Kakarot (-75%), a Code Vein (-85%) és a The Dark Pictures Anthology félárú epizódjai is becsatlakoztak sok más mellett. Böngésszétek át a kínálatot, megéri. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)