Hirdetés

Most épp a GTA Vice City Online-tól hangos az internet, de kár izgulni

|

Egy tizenegy éve regisztrált domain miatt emelkedett meg sokak pulzusa.

Hirdetés

Több médium is tévesen számolt be arról a napokban, hogy a Rockstar frissen bejegyeztette a gtavicecityonline.com domaint. A valóság azonban az, hogy ezt egészen pontosan 2009-ben tették meg, most csak frissítették a regisztrációt. A "most"-ot masszívan idézőjelek között kell elképzelni, mivel erre egészen pontosan idén március 23-án került sor, mindössze annyi történt, hogy most kapta fel a témát a sajtó. 

Hirdetés

Ugyancsak frissült egyébként a gtavi.com domain is pár hónapja (2020. április 10-én), ezt a tényt is előszeretettel vették elő azok, akik közelgő GTA VI-ot akartak vizionálni. Igazából a világon semmit sem tudunk a következő Grand Theft Auto epizódról, és amíg a Rockstar illetékesei nem döntenek úgy, hogy ezen változtatni akarnak, addig ez valószínűleg így is marad.

Ti egyébként örülnétek, ha a hatodik számozott részben tényleg visszatérhetnénk Vice Citybe, ahogy azt sokat remélik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)