Hirdetés

Most épp a Twitterrel futtatják a Doomot, nem viccelünk

|

A terhességi teszt és az okosórák után immár egy közösségi platform is elég a Doom futtatásához.

Hirdetés

2021-re már kiderült, hogy az első Doom simán elfut a GoPro drón kontrollerénNintendo Game & Watchon, egy okoshűtőn, vagy akár egy krumplikkal működtetett számológépen is. Most felírhatjuk erre a végtelen hosszú, folyamatosan bővülő listára a Twittert is.

Tweet2Doom nevezetű projekt ugyanis arról szól, hogy tweetek segítségével adnak utasításokat egy botnak, gyakorlatilag így irányítják az id Software legendás játékát.

Hirdetés

Egészen kifinomult lett a rendszer, ugyanis mindössze egy tweetben kell megadnunk az utasításokat (mondjuk ezek nem épp a legegyszerűbbek, új játékot indítani például a "/play x,,e,,e,,e,,50-,50-u,15-f," parancssorral lehet), a rendszer pedig automatikusan elkészít nekünk egy videót, melyben végrehajtja azt, amire parancsot adtunk neki, sőt ezt egy válasz tweetben vissza is passzolja nekünk.

Mindez valahogy így fest a gyakorlatban:

Ahogy azt sejteni lehetett, a legkeményebb Doom-rajongók máris csúnyán rácsavarodtak a friss őrületre, és voltak olyanok, akik a twitteres rendszerrel is simán végignyomtak már egy teljes pályát a játékban. Le a kalappal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)