Hirdetés

Most épp arról pletykálnak, hogy a Grand Theft Auto 6-nak női főhőse lesz

|

Így a GTA 6 válhat a modern széria első olyan részévé, ahol nem csak férfi főszereplőket irányíthatunk.

Hirdetés

Nagyjából minden hétre jut egy izgalmasabb vagy épp totálisan érdektelen GTA 6 pletyka, noha a Rockstar Games továbbra sem árulta el, mikor lesz érdemes számítani a játékra, sőt magát a fejlesztés tényét sem jelentették be. Folyamatosan váltogatják egymást az olyan híresztelések, melyek szerint már a célegyenesben jár a fejlesztés, és azok is, amelyek szerint még hosszú ideig nem érdemes a megjelenésre számítani. Gyakorlatilag semmit sem tudunk biztosan, de most egy olyan új pletyka kapott szárnyra, amivel legalább említés szintjén mindenképp érdemes foglalkozni.

A Call of Duty szivárogtatásokkal elhíresült Tom Henderson ugyanis most azt állítja, hogy női főhőst is kapunk a hatodik számozott Grand Theft Auto játékban. Ez komoly változást jelentene, hiszen ilyen még sosem történt a szériában - már ha nem számítjuk az 1997-es első GTA-t, ahol lényegében egy karakterképre korlátozódott a főhős kiléte, gyakorlati jelentősége nem volt a dolognak.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy bár Henderson többször is hiteles forrásnak bizonyult a Call of Duty játékok kapcsán, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy most is ráhibázna az igazságra, illetve azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy gyakorlatilag semmit sem árult el a forrásáról, akitől elvileg ezek az információk származnak. A szivárogtató egészen pontosan annyit közölt, hogy a GTA 6-ban lesz egy játszható női protagonista, valamint egy ugyancsak játszható férfi főhős is.

Itt véget is ér a pletyka, szóval még azt sem tudjuk, hogy a játék elején választhatunk-e ki a férfi vagy női főszereplőt, és végig az ő történetét követhetjük nyomon, vagy pedig esetleg folyamatosan váltogatunk majd a két karakter között. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)