Hirdetés

Most épp az achievementeket nevezik át a World of Warcraftban

|

A Blizzard tovább folytatja takarítókampányát, és következőnek a World of Warcraft achievementrészlegéből fogják eltávolítani a károsnak titulált megnevezéseket.

Hirdetés

A Blizzard komoly perre számíthat a zaklatási ügyei kapcsán. A téma elindított több online és offline tiltakozássorozatot is a cég káros munkahelyi kultúrája ellen, amit az kirúgásokkal, kinevezésekkel és játékbeli átalakításokkal próbál orvosolni.

A World of Warcraft fejlesztői a korábbi kollégák neveit irtják ki a játékból, de közben egyes achievementekre is ránéznek.

Hirdetés

A 9.1.5-ös frissítés rengeteg újdonságot hoz majd, melyek nagy részét már tesztelhetjük a PTR szervereken. A lelkes rajongók ott találtak rá két átnevezett achievementre, melyek régi tartalmakra hivatkoznak.

A "My Sack is Gigantique" egy olyan achievement, amit a játékosok a Haris Piltontól vásárolt táska használatáért kaptak. Ennek a neve most "My Storage is Gigantique-re" módosult a tesztszervereken. Hasonló a helyzet a "Bros, Before Ho Ho Ho's" nevű achievementtel, amit "Holiday Bromance-re" kereszteltek. A megfejtésekhez nem kell felsőfokú angol nyelvvizsga. 

A változtatás érthető, és tekintettel arra, hogy mi minden történik 9.1.5-ben, ez valószínűleg keveseket fog zavarni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)