Hirdetés

Most épp egy ajtó kergeti őrületbe a Demon's Souls játékosait

|

A Demon's Souls remake-be bekerült egy ajtó, ami az eredetiben nem volt megtalálható, de még senki nem jött rá, hogyan kellene kinyitni.

Hirdetés

A FromSoftware játékai köré egy lelkes és aktív közösség épült, melynek tagjai hol titkok után kutatnak, hol különböző, nem erre kitalált perifériák segítségével próbálnak meg eljutni a játékok végéig. A Demon's Souls remake november 12-én jelent meg, így azok, akik elég szerencsések voltak ahhoz, hogy elsők között váljanak PlayStation 5-tulajjá, már belevethették magukat.

A visszajelzések mind a kritikusok, mind a játékosok részéről pozitívak, ami tekintve, hogy az eredeti játék is jó volt, valamint hogy a Bluepoint is bizonyított már a múltban, nem igazán meglepő. 

Hirdetés

Van viszont valami, ami nem hagyja nyugodni a játékosokat: egy titkos ajtó, ami egy titkos fal mögött található. Aki megpróbálja kinyitni, az "It appears to be locked" üzenetet kapja, és egyelőre csak vadul megy a találgatás kommentekben, hogy hogyan lehet bejutni, megoldás még nincs. 

Does anyone know how to open this door in 1-3? from r/demonssouls

Csak pár nap telt el a megjelenés óta, a többség még a végéig sem jutott el, úgyhogy kíváncsian várjuk, mi lesz ebből, és mi található az ajtó mögött. Állítólag egy teraszra nyílik, amit a játék fotómódjával és a kamera pozícionálásával sikerült megnézni, de az nem derült ki, hogy az ott található tárgy pontosan mi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)