Hirdetés

Most extra kedvezménnyel vár a legális Windows és Office!

|

Ha szeretnéd mindig a legfrissebb operációs rendszert és programokat használni, ne hagyd ki ezt az akciót!

Hirdetés

Bár fokozatosan, jól láthatóan fejlődik a Windows 11, még mindig a Windows 10 a legnépszerűbb operációs rendszer, és a Microsoft szerencsére nem hanyagolja el, évekig fog még frissítéseket kiadni hozzá, ráadásul az, aki a váltás mellett dönt, ingyenesen frissíthet a legújabb verzióra is. Windows 7-et vagy Windows 8.1-et használni már egyáltalán nem érdemes, nagy veszélynek teszi ki magát és a játékokból sem tudja a maximális teljesítményt kihozni, aki emellett dönt. 

A Godeal24 Software Sale segít, hogy olcsón szerezhess hivatalos Windows és Office licencet a lehető legalacsonyabb áron!

Hirdetés

A Godeal24-nél már 7,24€-ért lehet hivatalos Windows 10 licenced, és ezzel is ingyen frissíthetsz Windows 11-re! A Software Sale az alábbi ajánlatokkal vár.

Windows & Office: különleges ajánlat korlátozott ideig!

Vásárolj többet, spórolj többet! 

62% kedvezmény csomagokra Microsoft Office-szal (kuponkód: EGD62)

>>> Még több

A Windows 10 többféle változata is megtalálható, hogy igazodjon a különböző szokásokhoz, ízlésekhez.

Akár 50% kedvezmény Windowsra! (kuponkód: EGD50)

A Godeal24 kínálatában garantáltan legális digitális licencek találhatók. Nem csak a Windows és az Office, de egyéb számítógépes és mobilos eszközök is, mint az IOBIT, az Ashampoo, a Disk Drill és más programok.

Még több eszköz: legjobb ár, legjobb termék!

Még több eszköz>>>

A Godeal24 által kínált licencek OEM licencek, általában számítógépgyártóknak adják el őket, akik így olcsóbban vásárolhatnak és hatékonyabban telepíthetnek sorozatgyártott számítógépeikre. Az OEM licenc általában az alaplaphoz kapcsolódik, aktiválás után nehézkes átvinni egy másik PC-re.

A Godeal24 megbízhatóságát a TrustPilot oldalán is ellenőrizheted.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)