Hirdetés

Most fillérekért szerezhetsz meg egy rakás szerepjátékot

|

A Humble Bundle legújabb csomagja több száz órányi játékidőt kínál nevetséges összegért.

Hirdetés

A Humble Bundle folyamatosan gondoskodik róla, hogy ne unatkozzunk: a közelmúltban kínálta már a Cities: Skylines-t és a kiegészítőit, az összes The Walking Dead kalandjátékot, tíz Resident Evil részt és a 2K Games válogatott alkotásait is, ezúttal egy még masszívabb csomagot rakott össze.

Akinek csak egy-egy gyors meccsre van ideje, az valószínűleg nem fogja megtalálni a számításait az új kollekcióval, viszont aki imádja a szerepjátékokat, az tobzódni fog. 

Hirdetés

A Humble RPG Legends tartalmazza minden idők legjobb CRPG címeit: a Baldur's Gate-et, a Baldur's Gate 2-t és a Siege of Dragonspear kiegészítőt, a Planescape: Tormentet, az Icewind Dale-t, a Neverwinter Nightsot és a Pathfinder: Wrath of the Righteous-t is (plusz egy 25 százalékos MythForce kupont). Mindegyik a modern Enhanced Edition változat, szóval nem lehet technikai gond.

Aki mind a kilenc szerepjátékott be akarja zsebelni, annak mindösszesen kb. 8300 forintot kell fizetnie a több száz játékórát nyújtó csomagért, de lehet 8-as és 2-es bundle-t is választani (a Pathfinder nélküli összeállítás például csak nagyjából 4100 forintot kóstál).

A vásárlással együtt szokás szerint jótékonykodhatunk is, ezúttal a természeti katasztrófák utáni ételosztással foglalkozó World Central Kitchen a kiemelt szervezet, de választhatunk mást is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)