Hirdetés

Most, hogy multiplayer játékon dolgozik a Naughty Dog, mi lesz az egyjátékos kalandokkal?

|

Vajon számíthatunk még olyan élményekre a stúdiótól, mint az Uncharted és a The Last of Us?

Hirdetés

Rengeteg online játékkal találkozni a piacon, de azért szerencsére manapság sem kell nélkülöznünk az egyjátékos kalandokra fókuszáló alkotásokat, köszönhetően többek között az olyan stúdióknak, mint a Naughty Dog.

Az Uncharted és a The Last of Us széria mögött álló csapat a tervek szerint valamikor a jövőben meglep majd minket egy teljesen különálló, többjátékos élményre fókuszáló címmel is, de nem kell túlságosan megijedniük a rajongóknak.

Hirdetés

A Naughty Dog társelnöke, Evan Wells ugyanis nemrég leszögezte, hogy az egyjátékos élmények továbbra is kedvesek a számukra, hiszen valójában ezek keltették fel az emberek érdeklődését a stúdió iránt. Persze nagy az izgalom az új játék körül, de Wells elmondása szerint továbbra is rengeteg szeretet árad az Uncharted és a The Last of Us felé, szóval úgy érzi, a jövőben mindkét típusú projektre számíthatunk tőlük.

Wells továbbá arról is beszélt, hogy jó móka volna könnyedebb hangvételű játékokat is csinálni, ha végtelen ideje és erőforrása lenne a stúdiónak, hiszen szerinte izgalmas az, amit például az Insomniac Games csinál a Ratchet & Clankkel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)