Hirdetés

Most igazán jó PC World előfizetőnek lenni!

|

Számos ajándékkal kedveskedik a PC World a régi és új előfizetőinek egyaránt, többek között egy 1 terás online tárhely és egy friss irodai programcsomag is az ajánlhat részét képezi.

Hirdetés

Az év végéhez közeledve a PC World ismét előállt egy olyan ajánlattal, amit nehéz lenne visszautasítani, sőt kihagyhatatlan mindenkinek, aki szeretne kedvenc magazinja mellé egy halom extrát bezsebelni. 

A PC World ezúttal is kiemelten odafigyel a már meglévő és leendő előfizetőire is, ezt szem előtt tartva állította össze az új előfizetői alapcsomagját, amelyben 12 hónapnyi, exkluzív tartalommal (havi biztonsági szoftverkódokkal, teljes verziókkal és ajándék magazinokkal) ellátott PC World magazin mellett helyet kapott egy Office 365 Personal irodai programcsomag, 1 TB tárhellyel együtt. A vásárlók ráadásul minden nélkülözhetetlen programhoz hozzájuthatnak ezzel a csomaggal, hiszen összesen több mint 40 ezer forint értékű szoftverkollekciót kapnak a pénzükért (beleértve a Panda többplatformos vírusvédelmet, a Zoner profi képmenedzsert és a WinUtilities rendszerkarbantartót is), mindezt mindösszesen 19.980 forintért. Itt rendelheted meg és olvashatsz róla többet is. 

Hamarosan a 25. évfolyamát ünnepli majd a PC World, ezért a fenti ajánlat mellett összeállítottak egy prémium csomagot is azok számára, akik a maximalizmusra törekednek. 25.980 forintért cserébe az eddig felsorolt jóságok mellé a tiéd lehet még egy PC World póló, egy alkoholszonda és választhatsz egyet olyan értékes tárgyak közül is, mint a Skullcandy hangszóró, a 32 GB-os pendrive vagy a laptophátizsák. A prémiumot errefelé szerezheted be, ahol a választható tárgyak listáját is megtalálod. Ne feledd, ezeket akár ajándékba is adhatod, hiszen közeleg a karácsony. 

És még mindig nincs vége! Azok között ugyanis, akik az akció keretén belül január 20-ig előfizetnek az alap- vagy prémium csomagra, egy Xbox One ajándékcsomagot sorsolnak ki meglepetés játékokkal.

További részletek és megrendelés: pcworld.hu/elofizetes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)