Hirdetés

Most ingyen tesztelheted a Company of Heroes 3-at

|

Elindult a világháborús stratégia ingyenes playtestje, akár te is hozzáférést kérhetsz a mókához.

Hirdetés

Sokan emlékezhetnek, hogy a kétezres években mennyire népszerűek voltak a második világháborús stratégiai mókák, amiből a hazai fejlesztők is bőven kivették a részüket az olyan címekkel, mint a Codename: Panzers, az Afrika Korps vs. Desert Rats vagy a Rush For Berlin.

A műfaj egyik királya a kanadai Relic Entertainment által összerakott Company of Heroes volt, amit az is jelez, hogy a 2013-as folytatása után február 23-án egy harmadik felvonást is kap a széria. Aki viszont nem bírja addig, most pár kattintással rárepülhet az ingyenes próbára.

Hirdetés

A Steamen ugyanis már elindult a Company of Heroes 3 technikai playstestje, amely egészen január 16-ig várja az érdeklődőket, szóval akár az egész hétvégét átkergetőzhetjük a Wehrmacht, a brit haderő, az Afrika Korps vagy az amerikaiak katonáit terelgetve. Ehhez csak a játék Steam oldalára kell navigálnunk, és kicsit legörgetve ráklikkelni a "Hozzáférés kérése" gombra.

Ha pedig a kérvényezést követően rád kerül a sor, biztosan nem fogsz unatkozni, hiszen a teszt során a játék mind a 12 induló csataterét meglátogathatod (ezek az észak-afrikai és a dél-olaszországi hadszíntereket dolgozzák fel), az MI mellett pedig más játékosok ellen is bevetheted magad 1v1, 2v2, 3v3 és 4v4 ütközetekben.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Company of Heroes 3-nak egyébként az eredeti tervek szerint november 17-én kellett volna megjelennie, a kiadó Sega viszont most azt mondja, hogy a rajt előtt ez lesz az utolsó játszható build, így jó esély van rá, hogy nem kell újabb halasztás miatt aggódnunk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)