Hirdetés

Most kiderül, ki nyerte a Diablo III: Reaper of Souls gyűjtőit

|

Múlt héten a GameStar elővásárlási akció keretében Diablo III: Reaper of Souls gyűjtői változatot lehetett nyerni, most egy rövid videóban meg is nevezzük a szerencsés GS olvasót.

Hirdetés

Diablo III: Reaper of Souls teszt óta Mocsy folyamatosan csak azt mondogatja nekem, hogy milyen szerencsés is lesz az a GameStar olvasó, aki megnyerheti a Collector's Editiont. Ő már csak tudja, neki köszönhető az unboxing videó is.

Bizonyára sokan várjátok már az eredményt, mivel rengetegen vettetek részt a múlt heti akcióban, amiért nagy pacsi jár mindenkinek. Ajándékot azonban csak egy ember kap, és most ebből a rövid kis videóból derül ki, hogy ki is a szerencsés:

Gratulálunk, és ne feledjétek a mottómat: "Vegyetek GameStart!" Lesznek még ilyen akciók, szóval tényleg érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)