Hirdetés

Most kiderül, mennyire jön zavarba a PC-d a Crysis Remastered gépigénytől

|

Az eredeti Crysis legendásan brutális gépigénnyel rendelkezett, azonban a felújított változatnál már nem kell aggódni emiatt, talán annyira nem is meglepő módon.

Hirdetés

Majd egy évtizeden keresztül az volt a fokmérője a konfigurációnk erősségének, hogy hogyan fut rajta a Crysis. A Crytek játéka egyrészt, olyan gyönyörű volt, hogy ahhoz nem igazán láthattunk akkoriban hasonlót, másrészt viszont olyan gép kellett a maximális grafikai beállításokhoz, amire azokban az időkben nagyon keveseknek futotta. A Remastered esetében szerencsére nem ez a helyzet, meg is lepődtünk volna, ha a mostani felső kategóriát követelné magának egy remastered változat.

Hirdetés

Akik attól féltek, hogy a Crysis Remastered ultra grafikai beállításaihoz legalább is arra lenne szükségük, hogy a játék szeptember 19-i megjelenéséig elcsenjenek egy NVIDIA RTX 3090-et valamelyik gyártósorról, azok most kicsit megnyugodhatnak. Persze viszonylag tisztességes hardverekre van szükség a játék futtatásához, de azért valószínűleg a legtöbb gamer PC-jének nem okoz majd gondot a Crytek felújított játéka.

Crysis Remastered gépigény

Crysis Remastered minimum gépigény

OS: Windows 10 64-bit
CPU: Intel Core i5-3450 vagy AMD Ryzen 3
Memória: 8GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1050 TI vagy AMD Radeon 470
DirectX: 11
Szabad hely: 20GB

Crysis Remastered ajánlott gépigény

OS: Windows 10 64-bit
CPU: Intel Core i5-7600k vagy AMD Ryzen 5
Memória: 12GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1660 TI vagy AMD Radeon Vega 56
DirectX: 11
Szabad hely: 20GB

Nálatok futni fog rendben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)