Hirdetés

Most komolyan bejelentenek egy új Silent Hill játékot?

|

Kiszivárgott a netre egy Silent Hill teaser, ami meggyőzőnek tűnik, de vannak fenntartásaink is.

Hirdetés

Szomorú, de sajnos senki nem tehet az ellen semmit, hogy a Konami olyan franchise-ok jogain parkol tétlenül, mint a Metal Gear, a Silent Hill vagy a Castlevania. Csak remélhetjük, hogy a háttérben már köttettek megállapodások, és tehetséges fejlesztőcsapatok titokban folytatásokat készítenek ezekhez, vagy ha nem is mindhez, legalább a Silent Hillhez.

A neten, egy japán fórumról indult útnak egy teaser, ami állítólag a Konami egyik részvényeseknek tartott bemutatójából származik. Nem tudjuk, valódi-e, vagy csak egy rajongó munkája, de hamarosan kiderülhet az igazság.

Hirdetés

A videóban ugyanis az áll, hogy a leleplezés július 12-én lesz. A Silent Hillre a Halo of the Sun ábrázolása utal, ami a játékban többször is felbukkan, a Rend jellegzetes szimbóluma.

Bár azt is pletykálják, hogy pont 12-én (vagy legalábbis a jövő héten) lesz egy PlayStation State of Play bemutató, azért nem érdemes nagyon beleélni magunkat. A teasert egy tehetségesebb animátor is összedobhatta After Effects és valamilyen modellező program használatával, könnyen lehet, hogy valaki csak a rajongók idegeivel akar játszani. 

Régóta pletykálják, hogy készül egy vagy több Silent Hill játék - az Abandoned látszólag csak egy nagy szabású átverés volt, de a Bloober Team állítólag a Silent Hill 2 remake-jén dolgozik, más csapatok pedig folytatást és kisebb játékot is készítenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)