Hirdetés

Most lesz Metal Gear Solid 3 remake vagy sem?

|

Felbukkant egy videó, ami lehet, hogy a Metal Gear Solid 3-ból van, de az is lehet, hogy kamu az egész, de legalább mindenki találgatni kezdett.

Hirdetés

Nemrég felbukkant egy Metal Gear Solid 3: Snake Eater videó az interneten. Az anyag először a kínai Virtuos YouTube csatornán bukkant fel, ahonnan aztán le is került.

Persze semmit nem lehet elég gyorsan törölni ahhoz, hogy valaki ne mentse le, így mostanra elegen látták a felvételt ahhoz, hogy a létezése nyílt titok lehessen. A látottak után mindenki arról kezdett beszélni, hogy a The Game Awardson bemutatják a MGS 3 remake-jét.

A videót olyan gyorsan takarítják el mindenhonnan,  amilyen gyorsan feltölti bárki is (ezért még csak linkelni sem tudjuk nektek), de a lényeg, hogy az anyagban szerepel egy morzekód, ami 1964. december 8-at jelöl. December 8-án kerül megrendezésre a Game Awards, a játék pedig 1964-ben játszódik.

Hirdetés

A csavar a sztoriban, hogy a remake alapanyaga egy teljesen ingyenes Unreal Engine 5-ös model csomag.

Ezek után mindenki el is fogadta, hogy az egész csupán egy okosan felépített kamu, de a Konami reakciója egyáltalán nem világos. Miért tűnik el a videó azonnal, bárhová is töltik fel újra és újra? Lehet, hogy egy okosan kitalált vírusmarketing fogásnak lettünk áldozatai?

Nem valószínű, hogy a kérdésre egyhamar választ kapunk, de akárhogy is: érdemes lesz figyelni a Game Awards bejelentéseit.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)