Hirdetés

Most már biztos, hogy a The Callisto Protocol beelőzi a Dead Space remake-et

|

Kézzelfogható közelségbe került a PUBG kiadója által felkarolt sci-fi horror megjelenése.

Hirdetés

A Krafton és a Striking Distance Studios eredeti tervei szerint a PUBG és a The Callisto Protocol egyazon univerzumon osztozott volna, ám ezt végül felülvizsgálva arra jutottak, hogy az izzadtságszagú narratív kötelék ártana az év horrorjátéka címre pályázó alkotásnak. A köldökzsinór elmetszését követően a The Callisto Protocolnak a saját lábán kell majd megállnia, viszont ha sikeresnek bizonyul, és szívükbe zárják a kritikusok, de főleg a játékosok, akkor egy új franchise születésének lehetünk majd tanúi.

Aki párhuzamot vél felfedezni a Dead Space, valamint a The Callisto Protocol között, annak helyesen jelez a pókösztöne, mivel részben ugyanazok a fejlesztők állnak a két sci-fi horror mögött. Persze lesz pár szembeötlő különbség, mint például az, hogy a Striking Distance játékában jóval fajsúlyosabb a közelharc.

Hirdetés

Ráadásul már csak szűk másfél hónap választ el minket attól, hogy a játékmenetbeli eltéréseket megtapasztaljuk, mivel a 60 fps-es performance móddal felvértezett The Callisto Protocol december 2-án jelenik meg PC-re, valamint jelenlegi és előző generációs PlayStation és Xbox konzolokra. Az iménti dátumot pedig vehetjük akár kőbe vésettnek is, mivel a csapat tweetje szerint a játék aranylemezre került.

Az azt jelenti, hogy elkezdődhet a boltokba szánt kópiák sokszorosítása, a fennmaradó időben pedig le lehet vadászni az élményt romboló bugokat. A fontos mérföldkő eléréséhez egyébként a Dead Space Twitter-fiókja is sportszerűen gratulált.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ti melyiket várjátok jobban a kettő közül, vagy esetleg jobban izgat benneteket a Silent Hill 2, a Resident Evil 4 vagy az Alone in the Dark visszatérése? Írjátok meg kommentben, és szavazzatok is, ha még nem tettétek meg!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)