Hirdetés

Most már biztos, hogy nem fogják 2023-ra halasztani az év egyik legjobban várt játékát

|

Nagyszerű hírről számoltak be az A Plague Tale: Requiem fejlesztői.

Hirdetés

2020-ban az A Plage Tale: Innocence-ért, 2021-ben pedig a Microsoft Flight Simulatorért vihette haza az Asobo Studio a legjobb francia játéknak megítélt Pégase trófeát, jövőre pedig ismét favoritként szállhat ringbe, mert nehezen tudjuk elképzelni, hogy csalódást okozzon az A Plague Tale: Requiem. (Idén egyébként az Arkane Lyon műhelyéből származó Deathloop aratta le a babérokat.)

Amicia és Hugo de Rune történetének második felvonása három évnyi fejlesztés eredményeként rövidesen révbe ér, ugyanis elhaladt a célvonal előtti utolsó mérföldkő előtt. Röviden és tömören aranylemezre került, így miközben a sokszorosítás zajlik, a csapat elkezdheti levadászni azokat a játékélményt romboló hibákat, amelyek remélhetőleg megszűnnek létezni, mihelyst befut az első napi tapasz.

Hirdetés

Az örömhírről a Twitteren számolt be az Asobo, és ez egyúttal azt is jelenti, hogy lopakodásra fókuszáló középkori akció-kaland garantáltan elkerüli a Hogwarts Legacy és még tucatnyi ígéretes játék sorsát, amelyekkel leghamarabb csak jövőre játszhatunk.

Az A Plague Tale: Requiem október 18-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Series X|S-re, a switches kiadást pedig majd a felhőből streamelhetjük. És arról se feledkezzünk meg, hogy már a premier napján bekerül a Game Pass szolgáltatásba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)