Hirdetés

Most már három megjelenési dátuma van a Hogwarts Legacynek – nem mindegy, milyen platformon játszanál

|

Sajnos egyes játékosoknak hónapokat kell várniuk majd az új Harry Potter játékra.

Hirdetés

Sok játékos tervezte azt, hogy az idei karácsonyt már a Roxfortban tölti, de az Avalanche Software időt kért még: a 2022-es premier ugyanúgy kútba esett, mint az eredetileg tervezett 2021-es megjelenés, így 2023-nál előbb már semmiképpen sem indulhatunk varázsolni. 

A fejlesztőcsapat jelenlegi terve az, hogy 2023. február 10-én lát napvilágot a játék, de amiképpen korábban, most is rossz hírt közöltek Twitteren - szerencsére nem minden platformon csúsztatják el a megjelenést, csupán néhány változat esetében kell tovább várakozni. 

Hirdetés

Az Avalanche egy rövid posztban adott helyzetjelentést, miszerint a Hogwarts Legacy aranylemezre került, már ami a PC-s, PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es verziókat illeti. A PlayStation 4-es, Xbox One-os és Nintendo Switches kiadások viszont nem fognak elkészüln 2023 februárjáig, mivel szeretnék minden platformon a lehető legjobb minőséget és élményt nyújtani.

Ennek következtében PS4-re és Xbox One-ra 2023. április 4-én, Switchre pedig július 25-én fog megérkezni a játék.

A legutóbbi gameplay videó alapján azonban akik imádják a J.K. Rowling által megálmodott világot, azoknak érdemes lesz türelemmel lenniük, hiszen ha az nem lenne elég, hogy az általunk generált karakterrel csöppenhetünk bele ebbe az univerzumba, még különböző varázslényeket is megülhetünk, harcolhatunk, órákra járhatunk és fejtörőket oldhatunk meg. Holnap egyébként újabb bemutatóra kerül sor.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)