Hirdetés

Most már hivatalos: az Outriders megjelenése napjától elérhető lesz az Xbox Game Passben

|

Nem kellett sokáig várni a hivatalos bejelentésre sem az Outriders Xbox Game Pass tagsága kapcsán.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy az Outriders is bekerülhet az Xbox Game Passbe, és sejteni lehetett, hogy amennyiben igazak a híresztelések, akkor a nagy bejelentés sem várat már sokáig magára, hiszem mindösszesen két hét múlva a teljes játék is megjelenik. Nos, a "kiszivárogtatott" levél pontosan arra mutatott rá, amit nemrég bejelentettek: tényleg megkapják a játékot az Xbox Game Pass-tagok.

Ráadásul az Outriders már a megjelenés napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába.

Hirdetés

A konzolos Xbox Game Pass- és az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők tehát egészen pontosan április elsejétől további díj megfizetése nélkül pörgethetik a demója alapján egészen ígéretesnek, már-már meglepetésszerűen jónak tűnő Outriderst. Az Xbox Cloud Gaming rendszerén keresztül ráadásul Androidot használó telefonokon és táblagépeken is pörgethetjük a játékot. 

A fentiekből viszont az azért kitűnik, hogy a PC-s Game Pass nem kapja meg az Outriderst, szóval ha számítógépen terveztek játszani vele, akkor marad a klasszikus megoldás, meg kell vásárolnotok a játékot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)