Hirdetés

Most már LEGO-n is fut a Doom

|

Ha teljesen őszinték akarunk lenni, igazából már nem lepődünk meg ezen annyira.

Hirdetés

E hónap elején, mikor írtunk nektek a működő LEGO kijelzőről, valahol mélyen a csontunkban már éreztük, hogy előbb-utóbb ez is bekövetkezik majd. Miután valaki BIOS-on képes volt futtatni az eredeti Doomot, most még egyet csavartak az abszolút agymenésen, ha nagyon szeretnéd már LEGO-n is futtathatod az FPS legendát.

Mi lesz a következő? Egy soundbar kijelzője?

Hirdetés

Persze, tudjuk, ebben az esetben nem konkrétan a kijelző hardverén fut a Doom, hanem egy külső megjelenítőként funkcionál a projekt azonban így is egészen megdöbbentő és annál is aranyosabb, pláne ha számításba vesszük, hogy a megjelenítő mindössze 0,42 pixel/hüvelykes felbontással rendelkezik.

Vajon mi lesz a következő? A Doom okoshűtőtől elkezdve alaplapi BIOS-ig már mindenen futott, még 100 kilónyi krumplival hajtott számológépen is, nem vicc.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)