Hirdetés

Most már nem döngetheted meg Keanu Reevest a Cyberpunk 2077-ben

|

A CD Projekt Red viszonylag engedékeny a modderekkel szemben, azonban vannak olyan alkotások, amik szerintük már túlmennek egy határon. A celebfektetés ilyen.

Hirdetés

Bár a Cyberpunk 2077 éppen hogy csak megjelent, a modderek máris rávetették magukat, hogy megvalósítsák benne saját vízióikat - mi külön cikkben szedtük össze számotokra, hogy mely modokkal javíthattok kicsit az élményen.

A CD Projekt Red alapvetően mindig is odafigyelt a közösségére, és a sokszor a moddereket is alkotásra buzdította, most azonban olyan mod született, mely a stúdiónál is kiverte a biztosítékot, nemes egyszerűséggel sikerült egy moddal megoldani, hogy a mélyen tisztelt publikum zúzhasson egyet Keanu Reeves karakterével a játékban.

Hirdetés

A problémás mod tehét Johnny Silverhandet érintette, lényege pedig az volt, hogy az egykori rocksztár kinézetét, egy Joytoy szexrobotra applikálta rá. Itt nyilvánvalóan csak textúracserékről volt szó, tehát a robot nem kapta meg Reeves hangját, de a CDPR úgy döntött, hogy ez sem fér bele az élménybe.

"A felhasználók által készített tartalmak kapcsán a legfontosabb szabályunk, hogy azok nem lehetnek károsak másokra nézve. A modellcserék - különösen azok, melyek explicit szituációkban szerepelnek - bántók lehetnek azon emberek számára, akik a kinézetüket kölcsönözték a Cyberpunk 2077-hez."

Ennek következtében a fejlesztők eltávolíttatták a korábban említett modot, és jó eséllyel a továbbiakban is így járnak el, ha valaki megpróbálkozna hasonló alkotásokkal. Most már akkor nem mondhatja nekünk privátban Johnny, hogy "You're Breathtaking", nem ér így semmit az egész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)