Hirdetés

Most már szinte biztos, hogy jövő februárban csak játszani fogunk

|

A játékipar úgy döntött, hogy a 2022-es év elején az összes pénzünktől meg akarnak szabadítani minket, mutatjuk a jelenlegi állást megjelenési fronton.

Hirdetés

A tegnap esti gamescom megnyitó után nyilvánvalóvá vált, hogy a közelgő tél végét a szobáinkban fogjuk tölteni, monitorba temetett fejjel, a világtól olyan távol, amennyire csak lehet. Rengeteg játék érkezik 2022. elején, aminek mi örülünk, a bankszámláink már kevésbé.

A műfaji preferencia itt már nem számít: a nagyok úgy táblázták be a megjelenéseiket, hogy még a Pokémon rajongók se hagyhassák el majd az otthonaikat.

Hirdetés

Első körben jön a Horizon: Forbidden West, ami 2022. február 18-án jelenik majd meg, és még újgenerációs gép sem kell majd hozzá, mivel PS5-re és PS4-re is befut.

Ezt követi majd a Sifu című akciójáték, ami brutális animációival, és stílusos vizuális dizájnjával biztosítja, hogy 2022. február 22. után már egy filléred se maradjon másra.

Ugyanazon a napon egyébként befut a Destiny 2: The Witch Queen, amit a Bungie egyébként az idei évre tervezett volna, de sajnos csúsztatniuk kellett.

Február 25-én aztán jön a Saints Row reboot, ami visszavisz bennünket a félőrült homokozóba. Ja, és akinek ez nem lenne elég őrület, az majd az Evil Dead játékra is ránézhet, ami szintén februárban érkezik (sajnos ez utóbbi még nem kapott napra pontos dátumot).

Egyébként a január sem lesz eseménytelen, mert január 21-én végre befut az Elden Ring, amit egy héttel később a Pokémon Legends: Arceus követ. A hónap végén elvileg a Rainbow Six Extraction zárja majd a sort, de két csúszás után már ebben sem vagyunk biztosak.

Általában az őszi hónapok szoktak ilyen sűrűvé válni, de most a játékipar rendesen rácsúszott a 2022-as szezon elejére. Ennek nagyrészt az lehet az oka, hogy a COVID-19 helyzet miatt a megjelenéseket el kellett tolni, a munkatempó pedig még mindig nem a régi.

Akárhogy is, arra akartam kilyukadni, hogy valószínűleg le fogok betegedni olyan január végén, és ki se tudok majd kelni az ágyból egy hónapon keresztül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)